top of page

Pozvánka: Mirka Partlová - akustický koncert

Updated: Sep 6, 2020



Drevený kostol rozozvučia nielen muzikálové hity v podaní Mirky Partlovej a Jána Slezáka

Mestské kultúrne stredisko v Kežmarku, Cirkevný zbor ECAV Kežmarok a produkčný dom MUFUZA pozývajú na akustický koncert Mirky Partlovej, ktorý sa uskutoční v piatok 24. júla 2020 o 19.00 h v drevenom artikulárnom kostole v Kežmarku. Hosťom večera bude Mirkin spevácky a herecký kolega Ján Slezák.


„Už teraz sa tešíme spolu s mojimi hudobníkmi a s mojím špeciálnym hosťom Jankom Slezákom na koncert v Kežmarku. Zahráme zmes známych populárnych, ale aj muzikálových piesní v našich úpravách. A verte mi, o zábavu bude postarané, keďže sa s Jankom poznáme už veľmi dlho. A možno sa dozviete aj to, čo sa nikde inde nedozviete,“ pozýva na akustický koncert Mirka Partlová.


Obľúbená herečka a speváčka študovala hudobno-dramatický odbor na konzervatóriu v Bratislave. Ako herečka začínala v divadlách Nová scéna, neskôr v Slovenskom národnom divadle. Účinkovala vo viacerých inscenáciách, no najmä muzikáloch, ako napríklad Hamlet, Na skle maľované, West Side Story, Fontána pre Zuzanu atď. Je známa aj ako Angie zo seriálu Panelák.


Ján Slezák je úspešný muzikálov herec a spevák. Vyštudoval Divadelnú fakultu JAMU v Brne. Stvárnil hlavné postavy v muzikáloch Pomáda, Kleopatra, Rebelové, Edith Piaf, Hriešny tanec, Full Monty, ale aj Jánošíka v obnovenom predstavení Na skle maľované.


Vstupné na koncert je 10 eur, lístky v predpredaji kúpite v Mestskom kultúrnom stredisku (MsKS) na Starom trhu 47, v Kežmarskej informačnej agentúre na Hlavnom námestí 64 alebo online na www.mskskezmarok.sk.

55 views

Recent Posts

See All
bottom of page